Artrose

We willen mensen bewust maken van de beginnende klachten, zodat we samen kunnen voorkomen dat artrose ernstige beperkingen veroorzaakt.

Home > Zorg > Artrose

HOE WIJ HELPEN

Bij mensen van 65 jaar en ouder is artrose de meest voorkomende aandoening. Vaak gaat het om heup- en knieartrose. In de toekomst neemt het aantal mensen met artrose toe door bevolkingsgroei en obesitas. We willen mensen bekend maken met de klachten en symptomen van artrose. Als we meer mensen bewust kunnen maken van de beginnende klachten, kunnen we samen voorkomen dat artrose ernstige beperkingen veroorzaakt. Daarom is het van belang om mensen met artrose letterlijk in beweging te krijgen en hen niet onnodig bij de medisch specialist te laten komen.

BETROKKEN VANUIT DE REGIO

Per wijksamenwerkingsverband zijn artrosecoördinatoren aangesteld. Zij fungeren als het aanspreekpunt in de wijk over artrosezorg en samenwerkingsinitiatieven. Een keer paar maand komen de artrose coördinatoren samen om de uitvoering van stepped care te monitoren en bij te sturen en nieuwe ontwikkelingen te bespreken. Hieronder een overzicht van de artrose coördinatoren:

 

KETENPARTNERS

Radius: Km
Laden ...
Stores: 0 PRINT

Winkelrichting:

DE WEG VRAGEN

Gebruik mijn locatie om de dichtsbijzijnde Arts te vinden

Description