CASPIR online

Home > Zorg > COPD > CASPIR online

CASPIR online

Heb je nog een module 6-bijeenkomst nodig voor de hercertificering van je CASPIR-certificaat? Dan is CASPIR online misschien interessant. Deze e-learning volg je in de digitale leeromgeving van CAHAG , gewoon thuis achter je eigen computer, laptop of tablet. Elke maand staat er een nieuwe casus klaar op de digitale leeromgeving van het NHG. Per kalenderjaar dien je twaalf casussen te doorlopen.

Deelname aan CASPIR online vervangt een module 6 avond voor de herregistratie. RegiozorgNU vergoedt deze online module voor de aangesloten leden.

Over CASPIR online

CASPIR online duurt één kalenderjaar, van januari tot en met december. Je kunt op ieder moment beginnen. Start je bijvoorbeeld in oktober dan staan in de digitale leeromgeving ook de casussen van januari tot en met september van dat jaar klaar. Na afloop van het kalenderjaar krijgen deelnemers nog drie maanden (tot 1 april) de tijd voor het afronden van de cursus.

Heb je na het volgen van CASPIR online recht op een CASPIR hercertificaat? Dan ontvang je dit automatisch per e-mail ná 1 april en vóór 1 juni.

Geen duo-cursus

Let er op dat CASPIR Online geen duo-cursus is! Zowel huisarts als POH/PVK dient zich apart aan te melden en de casussen op de eigen account te doorlopen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via onderstaand inschrijfformulier. Na aanmelding ontvang je via RegiozorgNU een inlogcode om te starten met CASPIR online. Let op: aanmelden is alleen mogelijk voor leden van RegiozorgNU. Deelnemers die niet zijn aangesloten bij RegiozorgNU kunnen zich direct via de CAHAG aanmelden voor de CASPIR online.

Meer informatie
face-marian-verkerk

Marian Verkerk

Programmaleider
chronische zorg

Aanmeldformulier CASPIR online

8 + 7 =