Diabetes

Wij coördineren de samenwerking tussen uw zorgverleners. Hierdoor zijn zij in staat om een effectief plan voor u op te stellen, zodat u zo gezond mogelijk kunt leven met uw ziekte.

Diabetes mellitus is een ziekte waarbij er te veel suiker in je bloed zit. Daarom heet het ook wel suikerziekte. Suiker in uw bloed noemen we ‘glucose’ en komt uit koolhydraten in uw eten. Koolhydraten zitten niet alleen in zoete producten, zoals jam, limonade of gebak, maar ook in brood, aardappelen of rijst.

Door te veel glucose in uw bloed kunt u last krijgen van wondjes of ziektes aan uw voeten, ogen, nieren, hart en bloedvaten. Daarom is het belangrijk de hoeveelheid glucose in uw bloed goed te regelen. Dat doet u bijvoorbeeld door aanpassing van uw leefstijl en met de juiste medicijnen.

HOE WIJ HELPEN

Wij coördineren de samenwerking tussen uw zorgverleners. Hierdoor zijn zij in staat om de juiste controles te organiseren en een effectief plan voor u op te stellen, zodat u zo gezond mogelijk kunt leven met uw ziekte. Uw team bestaat uit uzelf, uw huisarts, de praktijkondersteuner, de specialisten in het laboratorium voor de bloedcontroles en oogcontroles, de diëtist voor uw voeding, de podotherapeut voor uw voeten en een internist.

VIND UW ZORGVERLENERS

In onderstaand kaartje ziet u meteen welke zorgverleners in de regio u kunnen helpen bij uw diabetes.

Radius: Km
Laden ...
Stores: 0 PRINT

Winkelrichting:

DE WEG VRAGEN

Gebruik mijn locatie om de dichtsbijzijnde Arts te vinden

Description