Hebben de zorgmedewerkers de Lean training gedaan, maar weten jullie niet precies hoe verder te gaan? Of heb je een aantal verbeterpunten vanuit de ICT-ladder waar je mee aan de slag wilt? Ben jij klaar om de volgende stap te zetten in de digitale transformatie en vernieuwing van zorg binnen jouw praktijk? Of ben je juist nog helemaal niet klaar hiervoor, maar weet je dat je hierin wel stappen moet gaan zetten?

RegiozorgNU biedt een uniek mentortraject in samenwerking met de Zorginnovatie Mentor. Het is geen gewone opleiding; het is een persoonlijk traject waarin je hands-on werkt, samen met je mentor. Onze aanpak omvat cruciale kenniselementen over zorgverandering, projectvaardigheden en één-op-één begeleiding die specifiek gericht is op jouw op maat project.

Als jij streeft naar vooruitgang op het gebied van zorgdigitalisering en verandering, of je hebt een collega in je praktijk die zich in deze richting wil ontwikkelen, dan is dit jouw kans om je op te geven. Wij vragen enkel jouw inzet en tijd; de overige kosten worden volledig vergoed door RegiozorgNU. Transformeer jouw praktijk, meld je nu aan bij t.meijer@regiozorgnu.nl en maak de volgende stap in het verwezenlijken van jullie plannen.