RegiozorgNU nodigt iedereen uit om te luisteren naar de nieuwste podcastaflevering, gewijd aan het diabetes jaargesprek. In deze informatieve podcast gaan de kaderartsen en consulent van de werkgroep Diabetes – respectievelijk Diana Rietdijk, Bertien Hart en Monique Bakker – in op de impact van het jaargesprek en hoe dit vormgegeven kan worden. De werkgroep Diabetes wisselt inzichten uit om samen na te denken over het jaargesprek en de invloed ervan op het maken van gezonde keuzes.

De podcast is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het diabetes jaargesprek en geïnteresseerd is in het verbeteren van de kwaliteit en effectiviteit ervan. Of je nu een diabetespatiënt bent, een zorgverlener, of gewoon nieuwsgierig bent naar dit onderwerp, deze aflevering biedt een waardevolle bron van kennis en perspectief.

We hopen dat dit een bijdrage levert aan het vergroten van het begrip en de betrokkenheid bij het diabetes jaargesprek. Luister en laat je inspireren door de inzichten en ideeën van je collega’s.

Meer informatie

Voor meer informatie en toekomstige updates over dit onderwerp en vragen neem contact op met Marian Verkerk, programmaleider chronische zorg m.verkerk@regiozorgnu.nl.