Wil jij een leerzame en leuke dag met je collega’s uit de regio niet missen? Schrijf je dan nu in voor de DUOdagen Noordwest-Utrecht (RegiozorgNU) op 17 en 18 april 2024. Het is voor huisartsen en POH GGZ.

De hoge uitval op het werk en klachten passende bij een burn-out blijven onverminderd aanwezing onder artsen en zorgpersoneel. Met als overkoepelend thema “Hoe behoud je je energie” willen we hier tijdens de DUOdagen van regio Noordwest-Utrecht extra aandacht aan besteden. Op deze inspirerende dagen nemen we jullie als huisarts of POH GGZ mee op het gebied van vitaliteit, balans, zelfzorg en zorg voor patiënten met vergelijkbare klachten. Hoe houdt je de balans tussen energiegevers en energievreters? In de ochtend doen we dat plenair met een interactieve sessie en in de middag middels verschillende workshops. Natuurlijk is er ook ruimte om te netwerken met je collega’s tijdens de gezamenlijke lunch en afsluitende borrel.

Tijd Onderwerp Spreker
8.30 – 9.00 Inloop  
9.00 – 9.45 uur Opening DUOdagen WDH-NWU
Kristel van Asselt
Medische staf St. Antonius ziekenhuis
9.45 – 12.15 uur Vitaliteit in de huisartsenzorg Frederique de Ree namens IPPOZ (Instituut Persoonlijk Professionele opleidingen in de Zorg)
12.15 – 13.15 uur Lunchpauze
13.15 – 15.00 uur Workshopronde 1 
Workshop A Positief werkgeverschap Alex Jansen, Vitalisateur bij AS-Vitaal, trainer, adviseur en implementatiecoach Positief werkgeverschap
Workshop B Bokscoaching voor zorgprofessionals Trainers bokscoaching
Workshop C Zelf-compassie op de werkvloer (hele middag) Spreker: Lidewij Wind, kaderarts GGZ, ACT trainer en therapeut
13.30 – 16.30 uur Workshopronde 2
Workshop C Zelf-compassie op de werkvloer (hele midag)   Spreker: Lidewij Wind, kaderarts GGZ, ACT trainer en therapeut
Workshop D Uit de doodpot in het leven Marieke Ausems, kaderarts palliatieve zorg
Workshop E De uitgeslapen huisarts; slaaptekort, powernap en herstel Kasper Janssen, de Sportarts Utrecht (woensdag) en Belle van Meer, sportarts St. Antonius ziekenhuis (donderdag)
16.30 – 16.35 uur Plenaire afsluiting WDH-NWU
16.35– 17.30 uur Speeddaten met specialisten onder het genot van een drankje en een uitgebreide borrel

Accreditatie

Voor de DUOdagen is 6 uur accreditatie aangevraagd voor huisartsen en POH-GGZ.

Locatie

We zien je graag in het auditorium van St. Antonius ziekenhuis Leidsche Rijn.

Kosten

De kosten voor de DUOdagen zijn:
Huisarts € 250
POH GGZ € 250
AIOS € 125

Aanmelden

Aanmelden en betalen voor de duodagen gaat via het platform Corpio. Een Corpio-account is gemakkelijk aan te maken.

Het grote voordeel van deze nieuwe werkwijze is dat je bij een volgende scholing je je gegevens niet allemaal opnieuw hoeft in te vullen. Verder kan je bij je aanmelding meteen online betalen. Je ontvangt na een succesvolle aanmelding direct een bevestiging van je aanmelding én een factuur. Let op: in een aparte mail ontvang je de link om je voorkeur door te geven voor de workshopronde!

Het aanmeld- en betaalproces wijst zich vanzelf. De afzender van de bevestiging is noreply@corpio.nl. Om geen mail te missen, is het handig om het adres @corpio.nl toe te voegen aan je lijst met veilige afzenders. In deze bevestigingsmails vind je de link om je voorkeur voor de workshops door te geven.

Indien het niet lukt om via Corpio aan te melden voor de DUO-dagen, stuur dan een mail naar scholing@regiozorgnu.nl