Coaching on the job

RegiozorgNU biedt huisartsenpraktijken de mogelijkheden om stappen te maken naar een gezonde praktijk.

Home > Zorg > Positieve gezondheid > Coaching on the job

Ontdek de kracht van positieve gezondheid. RegiozorgNU biedt huisartsenpraktijken de mogelijkheden om stappen te maken naar een gezonde praktijk. Deze ondersteuning geeft een extra impuls aan je wensen en behoeften en wordt kosteloos aangeboden door RegiozorgNU zolang dit past binnen het vrijgemaakte budget.

INDIVIDUELE COACHING: PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Begeleiding en coaching bij het ontdekken en benutten van eigen krachten en mogelijkheden voor een gezonde balans tussen werk en welzijn.

COACHING ON THE JOB

Vind je het nog lastig in de praktijk om het ‘andere gesprek’ toe te passen? Vraag een consultatie of coaching on the job aan! We bieden ondersteuning zodat je leert om tijdens de gesprekken de brede blik toe te passen en eigen te maken zodat je de regie meer bij de patiënt laat en aansluit wat voor hem/ haar betekenisvol is. We sluiten aan bij jouw hulpvraag.

  • Training en coaching voor zorgmedewerkers, met de nadruk op het voeren van effectieve en empathische gesprekken met patiënten, waarbij de principes van Positieve Gezondheid worden toegepast.
  • Empowerment van patiënten.
  • Begeleiding bij het betrekken van patiënten bij hun eigen gezondheidszorg, het ondersteunen van zelfmanagementvaardigheden en het stimuleren van een positieve mindset ten aanzien van gezondheid en welzijn.

INTERESSE?

Meld je aan via Marian Verkerk.